Logo
 
# Share this page
 
 

Etablissement d'en Face Projects Local System

 
Ravensteinstraat 32, 1000 Brussel (Brussel) location
ets_den_face@skynet.be - http://www.etablissementdenfaceprojects.org
Ondernemingsnummer: on request Invalid BTW / TVA
Opgericht op: Dinsdag 21 Mei 2002

Deze vzw werd door het systeem toegevoegd. Ben jij lid en/of beheerder van deze vzw?
Eis hier de toegang op.


Beschrijving
Etablissement d'en face projects : algemeen

Sinds mei 2003 is Eva Gonzalez-Sancho actief als directeur van de Frac-Bourgogne te Dijon. Reeds voor haar vertrek uit Brussel trof een handvol individuen elkaar om de activiteiten in Etablissement d'en face projects vanaf juni te continueren. Sinds deze zomer heeft deze werkgroep tevens het beleid van Etablissement formeel in handen.

De werkgroep bestaat uit personen die vanuit verschillende perspectieven actief zijn met actuele beeldende kunst; beeldend kunstenaars Sven Augustijnen, Olivier Foulon, Harald Thys, Michael Van den Abeele, Peter Wachtler en Zin Taylor, Margot Vanheusden voorheen actief in Argos en het NICC, en tenslotte Etienne Wynants, voormalig redactiesecretaris van De Witte Raaf.

De artistieke co÷rdinatie is in handen van Margot Vanheusden, de zakelijke co÷rdinatie wordt waargenomen door Etienne Wynants.

De bundeling van krachten op vrijwillige basis van een aantal personen lijkt ons een garantie naar meer continu´teit en draagkracht om projecten voor te bereiden, te realiseren en uit te dragen. Bovendien bevordert een dergelijke samenwerking logischerwijze ook een conflict van ideeŰn, voorstellen en praktijken.

 


 
A
D
S

 

Adverteren (i)
 
VZW's ASBL's VoG's Powered by T-PI.be Alfabetisch Aankondigingen Kalender Weblinks Aanmelden Contacteer ons Adverteren Info & Help Webmaster tools Sitemap
SHARE THIS PAGE
TOP