Logo
 
# Share this page
 
 

Air Antwerpen Local System

 
Oosterweelsteenweg 3, 2030 Antwerpen (Antwerpen) location
info@airantwerpen.be - http://www.airantwerpen.be
Ondernemingsnummer: on request Invalid BTW / TVA
Opgericht op: Zaterdag 1 Januari 2000

Deze vzw werd door het systeem toegevoegd. Ben jij lid en/of beheerder van deze vzw?
Eis hier de toegang op.


Beschrijving
AIR Antwerpen vzw is een internationaal residentieproject voor kunstenaars, gevestigd in de voormalige sasmeesterswoning op het Eilandje, op de grens tussen de oude en de nieuwe haven, nabij het stadscentrum.

AIR Antwerpen is méér dan een receptieve werkplek voor buitenlandse kunstenaars. De organisatie wil zich profileren als een broedplaats voor hedendaagse kunst, een plek waar kunst ontwikkeld wordt en waar aan artistieke research wordt gedaan.

AIR Antwerpen is op zich geen tentoonstellingsplek voor beeldende kunst. De organisatie is wel actief binnen het nationale en internationale netwerk van beeldende kunst en gaat samenwerkingsverbanden aan die kunnen resulteren in research gerichte coproducties. De organisatie biedt ook ruimte voor kleinschalige presentaties, lezingen, workshops en debatten.

AIR Antwerpen kan dankzij haar inbedding in een stad met een rijk cultureel verleden en een bruisende hedendaagse kunstscëne een spontane dialoog opgang brengen tussen heden en verleden, tussen lokaal en globaal.

 


 
A
D
S

 

Adverteren (i)
 
VZW's ASBL's VoG's Powered by T-PI.be Alfabetisch Aankondigingen Kalender Weblinks Aanmelden Contacteer ons Adverteren Info & Help Webmaster tools Sitemap
SHARE THIS PAGE
TOP